Članovi i članice operativnog tima

Small slika jkp

Jovana Kepčija Pavlović

Voditeljica projekata i programska suradnica

jovana@mmh.hr

Jovana Kepčija Pavlović (rođena 1989. u Sisku), stručna specijalistica projektnog menaždmenta. Odrastanje u malom mjestu (Dvor na Uni) i manjak zabavnih sadržaja dovelo nam je organizacije civilnog društva koje se pružale mogućnosti putovanja i razmjena (mogli smo početi istraživati svijet). Nakon dolaska u Zagreb, počinjem s aktivnim radom u civilnom sektoru, kroz volontiranje i konkretan rad na projektima. Put me doveo do Mreže mladih Hrvatske (jednog sunčanog, jesenskog dana davne 2018. godine), gdje sam zaposlena na mjestu voditeljice projekata i programske suradnice. U slobodno vrijeme se družim s prijateljima, čitam, kuham, a katkad i putujem.

Lidija Đukes

Voditeljica financijskih i administrativnih poslovanja

lidija@mmh.hr

Small fotografija

Anica Tuškan

Administrativna tajnica

anica@mmh.hr

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

Sandra Rozman

Projektna i programska suradnica

sandra@mmh.hr

Sven Janovski

Glavni tajnik

sven@mmh.hr

Small fotografija

Ivona Eterović

Projektna i programska suradnica

ivona@mmh.hr

Ivona Eterović završila je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Ima dugogodišnje iskustvo volontiranja na Hrabrom telefonu te je bila uključena u projekt Zagrlimo s(v)e u sklopu kojeg su održavane psihosocijalne radionice u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon stručnog osposobljavanja u psihološkom centru Sirius, njen poslovni put kreće u drugom smjeru i Ivona otkriva istraživačke vode. Trenutno radi kao projektna i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske i glavni projekt kojim se bavi je U-Report koji MMH provodi u suradnji s UNICEF-om. Osim ove karijere, Ivona puno parom ganja i glazbenu (Playground Hustle, tonota). U slobodno vrijeme, kada ga nađe, voli spavati i šetati psa Mirka.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.