Članovi i članice upravnog odbora

Small leo mmh

Leo Staković

Predsjednik

leo@mmh.hr

Leo Staković, '95., Osječanin što stao je u Karlovcu. Najprije završio Jezičnu gimnaziju, a potom postao odgojiteljem završivši Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku. Volontira i aktivan je dionik društva od srednje škole, a posebice u protekle četiri godine. Njegovo su područje kultura i umjetnost pa shodno tome inicira i organizira buntovne dramske radionice i nečuvene karnevalske povorke. Osim posla odgojitelja, koji i trenutno obavlja, jedno je vrijeme radio kao novinar i radijski voditelj. Čitavo vrijeme pak, uključen je u rad mnogih udruga civilnog društva kao vanjski suradnik. Moderira radionice, događanja, festivale, katkad i vjenčanja. Za svog je vijeka do sada bio članom Savjeta mladih, programskog vijeća te Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga EU-a s mladima. Svojim radom zalaže se ponajviše za jednakost i toleranciju. U slobodno vrijeme izrađuje drvene police za suprugu i frontmen je benda Superjunaci.

Small pxl 140220 27976090

Kaja Pavlinić

Potpredsjednica

kaja@mmh.hr

Kaja ima 24 godine, od kojih posljednjih 6 živi na relaciji Zagreb-Varaždin. Članica je Udruge mladih V.U.K. i predsjednica udruge Forum za održivi razvoj Zeleni prozor. Završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva, a trenutno radi u IT industriji kao projektna menadžerica i vodi vlastiti obrt. U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bavi mladima i radom s mladima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Organizatorica je raznih projekata i konferencija, a posebno je strastvena u područjima održivog razvoja, zelenih politika i borbe protiv korupcije. U sklopu uloge Young European Ambassador promovira europske vrijednosti i približava ih mladima iz zemalja Istočnog partnerstva. U slobodno vrijeme, kada se ne druži s obitelji, partnerom i prijateljima, manijakalno reorganizira svoje Excelice, planere i kalendare, a najdraže joj je kad može nadoknaditi kronični nedostatak sna.

Small dorotea strelec   fotka

Dorotea Strelec

Članica

dorotea@mmh.hr

Dorotea Strelec Varaždinka je rođena '96. Kada ova magistra politologije nije na relaciji rodni grad - glavni grad, tada je na putovanjima. Aktivno je uključena u brojne aktivnosti, ponajviše vezane za mlade i njenu struku (inozemne i tuzemne u kojima ili sudjeluje ili ih suorganizira). U slobodno vrijeme rado volontira te sudjeluje u prosvjedima koji nastoje utjecati na bolji položaj ranjivih društvenih skupina (djeca, mladi, žene, LGBTQI+ zajednica). Trenutno je i članica Izvršnog odbora Društva 'Naša Djeca' Varaždin te volonterka u Gradskom društvu Crvenog Križa Varaždin. Sve više čita, ali prati i Oskare te Euroviziju. Biciklira i trči. Oni koji ju poznaju, znaju da ovako kao na priloženoj fotografiji izgleda u slučajevima kada vidi: hranu, pse ili pozitivne promjene u društvu (iznenađujuće, iako je ovaj zadnji razlog najrjeđi, fotka je okinuta upravo u takvoj situaciji). Onima koji ju ne poznaju, a nastoje stvoriti neku predodžbu o njoj kao osobi, ovako izgleda kada je sretna i to je prvo što bi voljela da o njoj znate.

Small mari capan mmh

Marin Capan

Član

marin@mmh.hr

Marin Capan ima 22 godine, rodom je iz Rijeke, gdje je počela njegova volonterska avantura. Aktivnim sudjelovanjem, a kasnije i vođenjem Vijeća učenika u srednjoj školi, uvidio je potrebu za poboljšanjem pozicije mladih u društvu zbog čega se odlučio na proaktivno djelovanje. Prvi projekt koji je realizirao bio je u sklopu "Akcije za 5!" nakon koje se priključio udruzi Delta kao volonter gdje je i danas aktivan, pogotovo na području vijeća učenika. Svoj put je nastavio u Zagrebu gdje studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Prije posvećivanja Mreži, svakodnevno je radio na terenu s vršnjacima u udrugama eSTUDENT i SS FER (KSET) te se trudio podići standard studentskog života za svoje kolege putem raznih karijernih, obrazovnih, humanitarnih i dr. projekata. Sada se u Mreži zalaže za bolju poziciju mladih osoba u svojem društvu. U slobodno vrijeme voli pisati poeziju, gledati filmove, odlaziti na razna putovanja i ako stigne, pošteno se naspavati.

Small 155806829 4610063655675433 5813410662603761769 n  1

Matea Marić

Članica

matea@mmh.hr

Mateu je najbolje opisati kao mladu pankericu iz Petrinje koja je oduvijek željela mijenjati svijet u kojem živi (od lokalne zajednice nadalje) zbog čega je godinama djelovala u različitim organizacijama mladih i za mlade (Alternacija, Kištra, KUMS, IKS). Magistrirala je sociologiju i povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a jedno je vrijeme radila kao nastavnica sociologije i politike i gospodarstva u srednjim školama na području SMŽ. Trenutno je zaposlena u Udruzi IKS u Petrinji, vodi Udrugu za promicanje alternative i nezavisne kulture Alternacija te je predsjednica Koordinacije udruga mladih Siska. Njena glavna područja interesa jesu rad s mladima, prostori za mlade, društveno-kulturni centri, nezavisna kultura te programi smanjenja štete nastale upotrebom droga (harm reduction outreach).

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.