Main eu godina mladih  1
12.12.2022.

Novi webinar u sklopu EU godine mladih: što se događalo tijekom 2022.?

Podijeli:

Još uvijek ne znaš da je Europska komisija proglasila 2022. godinu Europskom godinom mladih (EYY 2022)?

Mlade su osobe tijekom EYY 2022 imale brojne mogućnosti za stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija za svoj profesionalni razvoj te za jačanje građanskog angažmana u oblikovanju budućnosti Europe. 

Kako nam se godina približava kraju, vrijeme je da SAŽMEMO što se događalo tijekom 2022.! Kroz live stream webinar na datum 15.12. u 16h predstavit ćemo upravo neke od aktivnosti koje su se odvijale tijekom EU godine mladih. 

Pozivamo sve mlade i nemlade osobe koje se žele informirati o važnosti i prilikama Europske godine mladih, da nam se pridruže na webinaru ili da nam se obrate na info@mmh.hr ili 01 4573 937.

Webinar će se odviti u obliku prijenosa uživo putem Facebook-a te nije potrebna prijava za sudjelovanjem. Također, snimka webinara biti će dostupna na Youtube kanalu MMH.

Obilježavanje Europske godine mladih u Hrvatskoj koordinira Središnji državni ured za demografiju i mlade u partnerstvu s Agencijom za mobilnost i programe EU, koji imaju važnu ulogu u pružanju podrške u aktivnostima za aktivnu participaciju mladih.

Webinar je financiran sredstvima Europske unije.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.