Main png 1
30.11.2021.

Otvoren je poziv za mlade koji žele testirati i sukreirati programe u umjetnosti i kulturi: A što ta umjetnost?!

Podijeli:

Otvoren je poziv za mlade koji žele testirati i sukreirati programe u umjetnosti namijenjene mladima!

Ako si osoba u dobi od 20-29 godina, uključi se u stvaranje popratnih programa namijenjenih mladima, koji se bave potrebama, interesima i ambicijama mladih (i samo mladih!). Mreža mladih Hrvatske i Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade pozivaju te da se uključiš u testiranje i sukreiranje programa za mlade!

Pripremili smo prototipe aktivnosti i formata popratnih programa namijenjene mladima te kroz radioničarske susrete, urbane šetnje, ciljane posjete izložbama i “youth takeover” aktivnosti želimo ljudima poput vas približiti suvremenu umjetnost i kulturu. Želimo također čuti tvoj feedback, koje formate i aktivnosti smatraš korisnima i interesantnima mladima, što bi uključio/la u programe i kako bi se ti prototipi mogli dalje iskoristiti u drugim kulturnim institucijama!

U sklopu programa ponudit ćemo ekskluzivan uvid u proces proizvodnje umjetničkih i kulturnih programa “iza scene”, kroz aktivnosti ćeš imati priliku upoznati ekipu koja radi u polju umjetnosti i kulture i stvoriti prostor da sam kreiraš program za mlade koji će se onda sherati s drugim kulturnim institucijama. Osim toga, sudjelovanje u ovom programu potencijalno će ti otvoriti i nove prilike angažmana i sudjelovanja u radu u polju umjetnosti i kulture.

Ako misliš da kulturni programi ne privlače tvoju pažnju kako bi trebali, prijavi se, sudjeluj i reci nam zašto! Uključi se na taj način u komunikaciju između mladih i kulturnih institucija!

Programi će se održavati od prosinca 2021. do ožujka 2022., jednom tjedno u trajanju od sat i pol u fizičkim prostorima Pogona Jedinstvo i online prostorima.

Pošalji ime i prezime, kontakt podatke (mail i broj telefona), dob, i rečenicu, dvije čime se baviš i koji su ti interesi na ida.jagar@pogon.hr do 6.12.2021.

Uključiti se mogu mladi bez obzira na dosadašnje obrazovanje. Predznanje o umjetnosti nije uvjet. Poželjan je interes za umjetnost, razgovor i unaprijeđenje pozicije mladih!


Broj sudionika je ograničen. Program i sve aktivnosti bit će realizirane u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

 

Program se provodi u sklopu Erasmus+ KA2 projekta "The Melting Pot".

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.