Main cb skockanoprogram
26.05.2023.

Oznaka SKOCKANO programa za Mrežu mladih Hrvatske!

Podijeli:

Ponosno javljamo kako je prvi program neformalnog obrazovanja Mreže mladih Hrvatske, točnije trening „Vijeće učenika i građanska participacija mladih“ uspješno ocijenjen kao program koji je dobio oznaku SKOCKANO programa.

Dobivanjem ove oznake, Mreža mladih Hrvatske pokazala je jasnu posvećenost vrijednostima i načelima neformalnog obrazovanja ne samo kroz svoj rad, već i kroz program, odnosno trening namijenjen vijećima učenika, koji je dobio oznaku SKOCKANO programa.

Mreža mladih Hrvatske organizacija je koja je trajno posvećena kvaliteti neformalnih obrazovnih programa u svim etapama njihove provedbe tako da smo ponosni_e i zadovoljni_e što je trening „Vijeće učenika i građanska participacija mladih“ prepoznat kao vrijedan i kvalitetan.  

Trening „Vijeće učenika i građanska participacija mladih“ u ovom obliku se provodi od 2022. godine, a organizira ga i provodi Mreža mladih Hrvatske u okviru projekta „Supporting young people in creating opportunities for their personal and professional growth and democratic empowerment“ uz financijsku podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.