Main bcyw logo no
12.01.2023.

Započeli smo s provedbom Erasmus+ projekta - Blockchained Youth Work

Podijeli:

Od 09. do 11. Siječnja 2023. godine održao se početni sastanak projekta „Blockchained Youth Work“ u Novom Sadu (Srbija).

U svim partnerskim zemljama (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Austrija i Belgija) rad s mladima ima različite oblike, te se različito prepoznaje i vrednuje. Partnerski konzorcij je kroz redovni rad uočio da su radnici s mladima još uvijek dosta nevidljivi i često marginalizirani kada su u pitanju vrijednosti koje donose društvu u cjelini.

Svi smo visoko motivirani da se uhvatimo u koštac s ovim izazovom i rad s mladima učinimo jačim, prepoznatljivijim, bolje validiranim i vođenim okvirom provjerene kvalitete. Blockchained Youth Work donijet će golemo osvježenje u rad s mladima svojim inovativnim digitalnim rješenjima koja su primjenjiva izvan sektora mladih i rada s mladima. Ovaj će projekt osigurati zajednički jezik i temelj vrijednosti, legitimizirat će rad sektora mladih, poboljšati razumijevanje inovacija i kvalitete, poboljšati kvalitetu u obrazovnim praksama i podržati iskustvo koje radnici s mladima donose društvu.

Svojim održivim pristupom, Blockchained Youth Work utjecat će više od samog sektora mladih, tijekom i nakon provedbe projekta. Štoviše, snažno će doprinijeti povećanju kvalitete i inovativnosti poboljšanjem digitalne spremnosti, otpornosti i kapaciteta te vidljivosti rada s mladima.

Uz Blockchained Youth Work, želimo se uhvatiti u koštac s nedovoljnim prepoznavanjem i vrednovanjem rada s mladima s posebnim naglaskom na  digitalnim inovacijama.

Početnim sastankom svih partnerskih organizacija započeli smo i službeno provedbu projekta koji je zamišljen kroz 5 radnih paketa svaki s ciljem kvalitetne provedbe zamišljenog projekta te smo detaljno planirali sve aktivnosti koje nam slijede do kraja projekta koji traje sve do rujna 2025. godine.

Mreža mladih Hrvatske projektni je koordinator te ima za odgovornost koordinirati projekte aktivnosti i partnerski angažman. Prezentirati projekt i voditi računa da se projekt provodi u skladu s dogovorenim planovima i rokovima.

Partneri na projektu su:

 

Nakon početnog sastanka slijede nam prve aktivnosti, vizuali i svašta još nešto... 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.